690 ₴
Декристалізатор використовується для розігрівання кристалізованого меду для повернення йому первісного стану. Під час використання приладу в меді розчиняються практично всі кристали глюкози, які в майбутньому можуть стати центрами кристалізації. Мед, який пройшов декристалізацію, легко фасувати. Після цієї процедури мед довго не кристалізуватиметься (швидкість подальшої кристалізації залежить від: температури зберігання — за 15 °C кристалізується швидше за все; кількості центрів кристалізації; хімічного складу меду — вміст глюкози).
Декристалізатор автоматично підтримує постійну температуру не вище 40°З.
Декристалізатор цього типу призначений для оброблення меду в куботейнерах на 23 л.
УВАГА!!! Забороняється розміщення нагрівачів нахлистом!
Зберігання декристалізатора має відбуватися в спаленому вигляді за лініями згину, у закритих і сухих приміщеннях, з вологістю повітря не більш ніж 60%
Гарантія: 1 рік