470 ₴
На будь-якій пасці не обійтися без диму. Кожен пасмник зобов'язаний мати уявлення про те, що таке диму і як з ним правильно працювати. Димар складається з металевої частини та хутра. М'яке шкіряне хутро подає повітря в камеру згоряння диму. Завдяки м'якості хутра з натуральної шкіри, у процесі роботи з диму біля пасочника не втомлюються руки. Усередині диму, у склянці з неіржавкої сталі, горить паливо, яке виділяє дим. Стакан стоїть не на самому дні диму. Внизу між склянкою й дном залишається місце, куди падатиме попіл і прогорілі вугілля.
Кришка диму має носик, звідки йде дим. Також дуже важливою особливістю конструкції диму є те, що кришка диму має "викривник". Отже, унеможливлюється випадкове вильотання іскору та виникнення пожежі, під час кидання. На кришці є ручки для відкривання.
Виробником передбачений додатковий захист на отворі для повітря. Що так само перешкоджає випаданню жару з диму.
Захисна решітка захищає пасечника від опіків під час роботи з димером, оскільки сам димур у процесі роботи розігрівається до високої температури. На захисній решітці та хутрі є гачки, для того, щоб можна було повісити димур на ульї.
Також заводом виробником передбачено 2 варіанти конструкції ручок кришки та тримача диму, які трохи відрізняються між собою. (Див. фото 2)
Характеристика:
Виробництво: Україна
Користувацькі характеристики | |
---|---|
age_group | adult |