679 ₴
За допомогою цього ферменту отримують глюкозний корм для бджіл, створений штучно, але ідентичний натуральному меду за корисністю та поживністю.
Раніше в щіткуяті застосовувалися методи приготування інвертного сиропу як нагрівання цукрового сиропу з лимонною кислотою або інверсія цукрового сиропу медом. Але такі "кустарі" методи мають низку вад: у перших, це утворення шкідливих для бджіл речовин, як-от оксиметилфурфурол; а в другому, це висока ймовірність перенесення захворювань у здорові сім'ї.
Новітнішим і ефективнішим методом приготування інвертного сиропу в сучасній щічності є використання ферменту Інвертаза (сахараза) ENZIM. Фермент розщеплює сахарозу на складники: моноцуха глюкозу та фруктозу. У такій формі поживні речовини краще засвоюються бджолами.
Характеристики:
Виробник: Україна