Підмор бджолиний сухий, 15 г
Бджолиний підмор — це тільця мертвих бджіл, які збирають на пасіці під час весняної ревізії. Висушених бджіл без ознак цвілі та хвороб використовують для виготовлення різних препаратів — мазей, настоянок, розпарів, відварів. Річ у тім, що в тілі бджоли міститься безліч корисних для людини хімічних елементів, мінералів, вітамінів. Підмор містить корисні речовини з меду, воску, пилку, маточного молочка, накопичені бджолою за час життя. Жир бджоли за своїм складом перевершує риб'ячий жир, містить повний комплекс полінасичених жирних кислот.
Застосовується:
- для очищення кровоносної системи, виведення холестерину з організму, нормалізації артеріального тиску, поліпшення мікроциркуляції крові;
- для лікування захворювань судин: варикозного розширення вен, тромбофлебіту, порушення роботи судин головного мозку. Застосовують їх і у разі вегетативної дисфункції, гіпертонічної хвороби, атеросклерозу;
- для зміцнення серцевого м'яза та поліпшення роботи серця;
- при захворювань нирок, енурезе, для очищення та детоксикації організму;
- у разі захворювань м'язів, суглобів, шкіри, ясен, зубів, а також ревматичних захворювань (артрозе, остеохондрозу, артриту, подагри) рекомендується поєднувати внутрішнє та зовнішнє застосування бджолиного підморозу;
- для лікування чоловічих захворювань: імпотенції, простатиту, аденоми простати, для відновлення сексуальної активності;
- для Відновлення функцій щитоподібної залози, у разі реабілітації після хіміо- та променевої терапії, імунодефіциту, проблем із пам'яттю, слухом, зором.
Приготування настоювання: 1 столову ложку порошку підморозу залити склянкою горілки або кип'яченою водою. Настоювати 2 тижні, після чого процідити через марлю. Приймати дорослим по 15-20 крапель упродовж 1-2 місяців.
Паковання: порошок, 15 г в пакованні.
Склад: бджолиний підмор — 100%.
Виробник: Украина.