2 920 ₴
Щоб повернути меду його початкову в'язкість і прибрати кристали необхідно його підігріти. Для цього використовують спеціальні нагрівачі — декристалізатори. Дуже важливо, щоб процес нагрівання меду відбувалося поступово та рівномірно. Декристалізатор автоматично підтримує постійну температуру не вище 40 °C. Перевищувати цю температуру вкрай небажано, інакше мед втратить усі корисні елементи, що містяться в ньому.
Декристалізатор має інфрачервоний нагрівальний елемент, який ізольований і поміщений у гнучкі гумові мати. Завдяки гнучкості матеріалу, декристалізатор зручно одягається на різні ємності (бочки), зручний у користуванні. Міцний вологостійкий матеріал забезпечить довгий термін експлуатації декристалізатора.
Характеристики:
Країна-виробник: Україна