600 ₴
Застосовується для нагрівання, розігрівання, підтримання температури та в'язкості рідин та інших термічних процесів, пов'язаних із нагріванням рідини в ємностях.
Нормальний стан свіжого відкаченого меду — це рідке, але у разі тривалого зберігання меду дуже швидко «садиться» або кристалізується. Це призводить до його згущування й затвердіння.
Розпустка меду або декристалізація використовується для того, щоб повернути мед у початковий рідкий стан.
Рекомендації щодо застосування:
Під час використання цього пристрою необхідно підтримувати температуру в межах до +40 °C. Категорично не рекомендується перевищувати зазначену температуру, інакше таке розігрівання меду призведе до втрати початкового смаку та втрати всіх корисних властивостей.
Розпушування меду відбувається в рівномірному та безпечному для цього продукту режимі. М'який нагрівач меду має суцільну грівальну поверхню, а отже, відбувається рівномірне нагрівання і водночас немає локального перегрівання. Пристрій дуже економічний у роботі, оскільки тепловий потік спрямований тільки в середину обігріваного меду. Такий м'який прогрів забезпечує гарантоване збереження всіх корисних і смакових властивостей меду.
За допомогою декристалізатора пасечник може повернути кристалізований мед до первинної форми всього за 24-48 години. Час розпуску залежить від сорту меду.
Разогрев: до +40°С
Живлення: 220 V
Потужність: 55 Вт
Довжина: 890 мм
Висота: 190 мм
До комплекту входять інструкція та технічний паспорт.